Watch of the Year 2016
Home l Timegeeks DK

Timegeeks DK

Kristian Haagen er Danmarks ubestridte Urtosse nr. 1 og har været horolofil siden han som ti-årig trykkede næsen flad mod vinduet af den lokale urmager i Næstved. Siden da har han dedikeret sit liv til armbåndsure og har udgivet fire bøger om emnet samt fået udgivet tusindevis af artikler om ure i både danske og udenlandske medier siden 1999. Kristian Haagen arbejder også som vurderingssagkyndig hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner og er en flittig foredragsholder.
[divider]

Omega Speedmaster Grey Side of the Moon

Omega Speedmaster Grey Side of the Moon

Så er det længer ventede Grey Side of the Moon Speedmaster på vej til de danske forhandlere. Denne 44,25 millimeter nyhed er inspireret af det fine, grå støv, man finder på månen. Men på trods af den grå finish, er urets grundmateriale hvid keramik, der ved en tre timers opvarmningsproces på 20.000 grader Celsius i en specielt udviklet plasmaovn ændrer farve til grå.

Read More »

Knoop x Aquatimer af bronze

For nøjagtig et år siden inviterede IWC's kreative direktør, Christian Knoop, mig til frokost i Amsterdam. I den anledning bar han etAquatimer af bronze. Jeg har endnu ikke set denne model om armen af andre, så her får du mine billeder af manden bag uret - med uret om sin egen arm.

Read More »

TAG Heuer Monaco V4 Tourbillon

2014 var i den grad et markant år for TAG Heuer. Ikke nok med at Jack Heuer sagde farvel, Stéphane Linder, der har været CEO i 18 måneder, trak sig også tilbage efter Jean-Claude Biver blev overordnet chef for LVMH-urmærkerne TAG Heuer, Zenith og Hublot. Men 2014 var også året, hvor 10 året for det fantastiske Monaco V4 blev hyldet med en skarp sort version med verdens første remdrevne 1-minuts tourbillon.

Read More »