close
Laurent Ferrier Galet Traveller Globe Night Blue
Laurent Ferrier Galet Traveller Globe Night Blue is de winnaar in categorie 3

Deze week presenteren we u de winnaars van de 0024 European Watch of the Year awards. Tijdens de jurybijeenkomsten van de 16e editie van de wedstrijd hebben we meer dan 100 inzendingen beoordeeld, verdeeld over zes categorieën: vier prijscategorieën voor herenhorloges en twee prijscategorieën voor dameshorloges. Vandaag: de Laurent Ferrier Galet Traveller Globe Night Blue.

Ook de internationale 0024-lezers stemden online op hun favoriete horloge. De juryleden maakten ook van de gelegenheid gebruik om een speciale prijs voor technische uitmuntendheid uit te reiken. Zonder meer: hier is de winnaar van categorie 3!

Categorie 3: Herenhorloges van €25,000 tot €100,000: Laurent Ferrier Galet Traveller Globe Night Blue

Onderbouwing van de jury: “Laurent Ferrier is geen merk of logo, hij is een horlogemaker, net als zijn vader en zijn grootvader. Het laat zien. De Galet Traveller neemt alle tijden van de planeet over met zijn dual-time display – een handige complicatie die een soepele overgang door de uren van de wereld mogelijk maakt met een druk op de knop – in een uitgebalanceerde look. De bruikbaarheid wordt verzekerd door de thuistijd op 9 uur te tonen, en reistijd via de uren- en minutenwijzers en de datum is gekoppeld aan de reistijd. Pure en oprechte uurwerken.”

Voor meer informatie, zie laurentferrier.ch

laurent-ferrier-award-ceremony-harry-wijnschenk-vanessa-monestal
Laurent Ferrier en Vanessa Monestal ontvingen de award van 0024’s Harry Wijnschenk (rechts) tijdens SIHH

Tags : 0024 European Watch of the Year 2016Laurent FerrierSIHH 2017
Lex Stolk

The author Lex Stolk

Lex Stolk studied Journalism in Utrecht and it was during his time as a student he developed a passion for mechanical watches. He has spent his entire career in the publishing industry working for a wide range of publications before entering the watch world professionally seven years ago. His work for several watch publications made it possible for him to combine his love for both watches and magazines.