close

Horloges Magazine Abonnement

Horloges Magazine wordt gemaakt door een team met passie voor de fascinerende wereld van de Haute Horlogerie. Je leest over design, techniek en de mensen achter de merken. In deze editie besteden wij onder meer aandacht aan pre-owned en of de hype blijvend zal zijn. Maar ook verhalen over de raakvlakken met andere branches zoals muziek en de metaverse. Daarnaast tref je diepte interviews aan met designers, merkeigenaren en horlogemakers. 0024/Horloges is volledig onafhankelijk en is geen verkapt horlogeverkoopkanaal.

Het wordt onafhankelijk gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers – en zo hebben we het graag.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat je graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. 0024 Horloges zal je inspireren en informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Essentieel horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #76 (december 2022)

De rode draad in dit nummer is de veelheid aan materialen binnen onze prachtige industrie. Een huiveringwekkend bezoek aan Comadur, een bijna buitenaards laboratorium van en voor de Swatch Group op het gebied van bijzondere materialen. Waarna we ons niet alleen buigen over de extreme hardheid van het 5N titanium wat Garmin in haar Marq horloges gebruikt, maar hebben we gemeend maar liefst zeven pagina’s aan dit machtige materiaal te moeten wijden. En natuurlijk bespreken we weer vele, vele horloges in ons Catalozine, wat met de meeste zorg voor u is samengesteld uit alle nieuwtjes van de afgelopen periode.

Digitale Edities