close

Horloges Magazine Abonnement

Horloges Magazine wordt gemaakt door een team met passie voor de fascinerende wereld van de Haute Horlogerie. Je leest over design, techniek en de mensen achter de merken. In deze editie besteden wij onder meer aandacht aan pre-owned en of de hype blijvend zal zijn. Maar ook verhalen over de raakvlakken met andere branches zoals muziek en de metaverse. Daarnaast tref je diepte interviews aan met designers, merkeigenaren en horlogemakers. 0024/Horloges is volledig onafhankelijk en is geen verkapt horlogeverkoopkanaal.

Het wordt onafhankelijk gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers – en zo hebben we het graag.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat je graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. 0024 Horloges zal je inspireren en informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Essentieel horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #75 (juni 2022)

Dit nummer gaat over de toekomst, de toekomst van de horloge industrie, maar vooral de toekomst van ons, de mens. De mens wil vooruit, ontwikkelen, genieten, ontdekken. Daar proberen we je mee te helpen, we onderzoeken de complexe wereld van pre-owned horloges, we zetten een ongekend aantal horloges in ons Catalozine achter elkaar, gaan op bezoek bij Carl F. Bucherer en staan ook stil de topstukken van Cartier. Natuurlijk ontbreken de hypermoderne horloges van o.a. Garmin niet, maar daartegenover staan de klassieke schoonheden van Chanel, Rolex en niet te vergeten Patek Philippe.

Digitale Edities