close

Horloges Magazine Abonnement

Horloges Magazine wordt geschreven vanuit het hart van de fascinerende wereld van haute horlogerie met de nieuwste modellen, reportages en diepte-interviews met ontwerpers en horlogemakers. Er wordt volop aandacht besteed aan de binnenkant, buitenkant èn de achtergronden van horloges, horloges en nog eens horloges. Om onze lezers nog beter te kunnen bedienen, hebben we onszelf in 2017 opnieuw uitgevonden. Daardoor is 0024 nog beter uitgerust om te communiceren met de dynamische en snel veranderende wereld van de haute horlogerie.

Het magazine laat zich eerder omschrijven als een coffee table book dan een regulier tijdschrift, door de dikte van het boekwerk, de opvallend grote afmeting en de luxueuze afwerking. Jaarlijks worden er twee edities van 0024 Horloges gepubliceerd. Onze redactie heeft een sterke focus op originele en unieke invalshoeken, wat resulteert in onthullende achtergrondverhalen, diepgaande reportages, interviews en boeiende fotoshoots. De inhoud gecombineerd met de aantrekkelijke, stijlvolle look and feel vertegenwoordigen dezelfde ambachtelijke kwaliteiten die gekoesterd en bewonderd worden in de wereld van de haute horlogerie. De dagelijkse dosis essentieel horlogenieuws is te vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #70 (december 2019)

Horloges en (top)sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, al is het maar door de tijdmeting. Van atletiek tot zwemmen, sponsoring in combinatie met exacte tijdmeting is niet meer weg te denken uit de sport. Waar in de tennissport iconen de ultralichte sponsorhorloges tijdens de wedstrijden gewoon dragen, laat Formule 1-held Max Verstappen het wel uit zijn hoofd zijn stalen TAG Heuer tijdens een race om te gespen.

Dat sport en de bijkomende verdiensten tot een imposante horlogecollectie kunnen leiden, bewijzen de boxhelden Floyd Mayweather jr. en Conor McGregor. 0024 Horloges mocht meekijken in de kluizen van deze heren.

Met enig schaamrood op de kaken brachten we het horloge dat Breitling in de jaren tachtig weer op de kaart zette, de Chronomat, naar de horlogedokter. En we beschrijven de trend van opkomende kleine onafhankelijke producenten en bespreken veilingen en de bijbehorende taxaties. Kortom: weer een boordevolle editie met uniek nieuws en wetenswaardigheden. Veel leesplezier!

Eén-minuut-interview: Staudt Twenthe Watches, Yvo Staudt ● Bvlgari, Guido Terreni ● Longines, Walter von Känel ● Nomos, Uwe Ahrendt Tijdsbeeld: De Bubble Clown van Corum ● De vreemde vogels van Jaquet Droz  Tijdlijn: Swatch Group verlaat Baselworld ● Eberhard & Co. Wordt kunst op de ‘Work on Paper Art Fair Lugano’ ● Ace & Spyer verwelkomt Tudor ● Frederique Constant lanceert cloudservice ● Bvlgari’s Octo Grande Sonnerie Perpetual Calendar ● Kern pakt door met de Breitling Premier Inzicht: Innovatie van Longines ● De wereld van ultieme perfectie, Grand Seiko ● Duikhorloges, terug naar de essentie Docu: In de ring met de horlogecollecties van Mayweather & McGregor ● King Roger ● Vrouwen aan de top ● The name of the game is performance Techniek: Watch winders ● Carl Suchy & Söhne, de elegantie van details ● De waanzin van de Richard Mille RM 53-01 Tourbillon Pablo Mac Donough Achtergrond: Horloges verzamelen voor gevorderden ● Meet The Maestro: Gérald Genta Fotoshoot: Waterdichte kunst Reportage: Het bedankje van Niki Lauda ● Going once, going twice … ● Breitling Chronomat uit 1986 klaar voor repassage Interview: Antoon Gaemers over de waarde van al wat tikt Events: The Ace Mokum Rally ● Watch Time New York Catalozine: Een overzicht van de nieuwste en meest bijzondere horloges van de afgelopen maanden, geselecteerd en gecatalogiseerd ● De 8 meest spraakmakende horloges Service: Abonnementspagina Column: Kristian Haagen, Horloges als verkleedpartij.

Bekijk hier ons filmpje voor een impressie van editie 68.

Digitale Edities