close

Horloges Magazine Abonnement

0024 Horloges wordt gemaakt door een team met passie voor de fascinerende wereld van de Haute Horlogerie. Je leest over trends, design, techniek en de mensen achter de merken. In deze editie besteden wij onder meer aandacht aan de revival van de kleinere kasten, het Nederlandse merk Christiaan van der Klaauw, het nog altijd invloedrijke merk Breguet en nog veel meer. Maar ook verhalen over de raakvlakken met andere branches zoals de autobranche en nu cabrioletten. Daarnaast bezoeken wij regelmatig manufacturen en interviewen wij designers, merkeigenaren en horlogemakers.

Het magazine wordt onafhankelijk gemaakt door liefhebbers voor liefhebbers – en zo hebben we het graag.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat je graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. 0024 Horloges zal je inspireren en informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Het laatste horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #77 (juni 2023)

De opmars van Chanel in de haute horlogerie, de fascinerende wereld van functionele kunst met QLOCKTWO, het invloedrijke Breguet en waarom dit merk nog steeds een prominente rol speelt in horlogeland. Christiaan van der Klaauw als rijzende ster der sterren, 140 jaar Alpina en aangezien de zomer is begonnen tonen we in dit nummer de mooiste cabrioletten met bijpassende horloges. Uiteraard mag het Catalozine niet ontbreken en bespreken we hierin de vele, bijzondere nieuwe horlogemodellen die wij met veel plezier voor u selecteerden uit alle nieuwtjes van de afgelopen periode. Kortom lees en geniet!

Digitale Edities