close

Horloges Magazine Abonnement

Horloges Magazine wordt gemaakt door een team met passie voor de fascinerende wereld van de Haute Horlogerie. U leest over design, techniek en de mensen achter de merken. In deze editie besteden wij onder meer aandacht aan het belang van datumaanduiding en kunt u lezen hoe de verschillende merken hier vorm aan geven. Maar ook verhalen over de raakvlakken met andere branches en de (auto)sportwereld worden belicht. Daarnaast treft u diepte interviews aan met designers, merkeigenaren en horlogemakers. Kortom dit magazine is speciaal bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in horloges, horloges en nog eens horloges.

Het magazine is door de opvallende omvang, de luxueuze afwerking en de dikte een coffee table book wat u graag wilt bewaren. Jaarlijks verschijnen er twee edities van 0024 Horloges; een voorjaar/zomer editie en een najaar/winter editie. U vindt hierin historische verhalen, achtergrond verhalen, interviews, fotoshoots en een overzicht van de nieuwste modellen. 0024 Horloges zal u inspireren & informeren. En dit alles vormgegeven in de herkenbare stijl die kenmerkend is voor de bijzondere wereld van de haute horlogerie. Essentieel horlogenieuws kunt u vinden op onze website en ons Youtube kanaal.

Neem vandaag nog een Horloges Magazine abonnement! Koop een los nummer van Horloges Magazine

Editie #74 (december 2021)

Dit nummer gaat over de toekomst, de toekomst van de horloge industrie, maar vooral de toekomst van ons, de mens. De mens wil vooruit, ontwikkelen, genieten, ontdekken. Daar proberen we u mee te helpen, we onderzoeken de complexe wijzerplaten van Rolex, we zetten een ongekend aantal horloges in ons Catalozine achter elkaar, gaan op bezoek bij het atypische Qlocktwo en staan ook stil bij een bijzonder mens, Antoon Gaemers. Natuurlijk ontbreken de hypermoderne horloges van o.a. Garmin niet, maar daartegenover staan de klassieke schoonheden van Chanel, Cartier en niet te vergeten Patek Philippe. Geen toekomst zonder verleden, we hebben een prachtig historisch verhaal over 300 jaar Jaquet-Droz. Naast een bijzondere, relatief bescheiden juwelier, Reijersen uit Oudewater die het aandurft om het prachtige DeMonaco naar Nederland te halen, filosoferen we met het gerenommeerde horlogehuis Steltman Watches over de toekomst van de traditionele juwelier en nog veel en veel meer.

Digitale Edities