close

De Italiaanse merken Panerai en Luna Rossa delen hun passie voor de nautische sport. Het is dan ook niet geheel vreemd dat Panerai op de SIHH een samenwerking met dit zeilteam aankondigde. Beide merken hebben immers een sterke verbinding met de zee, het nastreven van perfectie en technologische innovaties, hetgeen de samenwerking niet alleen heel natuurlijk en logisch maakt maar in de toekomst nog verder zal versterken.

Dit vertaalt zich tevens in een nieuwe collectie Panerai horloges. Het eerste model uit de collectie is de Luna Rossa Challenger Submersible (PAM 1039). Het horloge is gemaakt van Carbotech en er is tevens een stukje van het zeildoek van het Luna Rossa AC75-schip in verwerkt. Corrosievrij en waterdicht tot ca. 300 meter. De advieswinkelverkoopprijs is € 21.000.

 

Tags : Genève 2019Panerai
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.