close
The original Ventura worn by Elvis

De nieuwe Hamilton Ventura Elvis80 is een musthave voor iedereen met oog voor authentieke legendes. Elvis is een legende en daarom is het horloge dat hij droeg dat ook. Elvis Presley was zijn tijd ver vooruit. Hij schudde zijn heupen en daarmee de wereld. De opmerkelijke Hamilton Ventura met zijn schildachtige uiterlijk was ook een behoorlijke schok in de conservatieve wereld van de uurwerken. Elvis droeg een Ventura in de film “Blue Hawaii” uit 1961, wat resulteerde in maximale exposure voor het ongebruikelijk gevormde model dat voor het eerst werd gelanceerd in 1957.

Lees ook: deze legendarische Hamilton maakt een comeback

Hamilton Ventura Elvis80

De nieuwe Hamilton Ventura Elvis80 is een musthave voor iedereen met oog voor authentieke legendes. Elvis is een legende en daarom is het horloge dat hij droeg dat ook. Elvis Presley was zijn tijd ver vooruit. Hij schudt zijn heupen en daarmee de wereld. De illustratie Hamilton Ventura met zijn schildachtige uiterlijk was ook een behoorlijke schok in de conservatieve wereld van de uurwerken. Elvis heeft een Ventura gedragen in de film “Blue Hawaii” uit 1961.

Voor meer informatie, zie hamilton.com/nl

Tags : ElvisElvis horlogeElvis watchHamiltonHamilton VenturaHamilton Ventura Elvis80Hamilton watch
Lex Stolk

The author Lex Stolk

Lex Stolk studied Journalism in Utrecht and it was during his time as a student he developed a passion for mechanical watches. He has spent his entire career in the publishing industry working for a wide range of publications before entering the watch world professionally seven years ago. His work for several watch publications made it possible for him to combine his love for both watches and magazines.