close

Hublot Big Bang Integral Gold

 

De Big Bang Integral van Hublot heeft tijdens de LVMH Watch Week een update gekregen die het model nog aantrekkelijker maakt.

De Hublot Big Bang Integral is niet het bekendste model in de collectie van het merk uit Nyon, maar bewijst dat het zeker meer spotlights verdient. Die extra aandacht krijgt het deze week dankzij drie stukken met drie wijzers en gemaakt van drie verschillende materialen, maar slechts één diameter: 40 mm. Dit is een primeur voor de Big Bang Integral, want nog nooit werd het ontwerp in deze maat uitgevoerd. Dunner dan ooit, perfect passend in een kast van geelgoud, titanium of ‘All Black’ keramiek.

Lees ook: de Hublot Essential Grey: compromisloos cool

Deze nieuwe collectie van Hublot wordt simpelweg ‘Time Only’ genoemd en richt zich dan ook op de essentie van het uurwerk: uren, minuten, seconden en de datum. Daarnaast keert de ware signatuur van de Big Bang Integral terug: de in de kast geïntegreerde band.

Kaliber MHUB1710

Elke schakel van de band is individueel gepolijst, gesatineerd en afgeschuind waardoor matte of glanzende complexe, afwisselende oppervlakken worden. Eenvoud is het leidende principe als het gaat om het uurwerk: deze drie ‘Time Only’-versies hebben een saffierglas op de voorkant en achterkant. Daar binnenin bevindt zich het in-huis ontwikkelde en geproduceerde kaliber MHUB1710, dat overigens anders dan de naam doet vermoeden ook een datumaanduiding heeft. Het uurwerk heeft een gangreserve van vijftig uur. De Hublot Big Bang Integral in titanium en geel goud voegt zich bij de collectie. De ‘All Black’-versie is gelimiteerd tot 250 stuks.

De prijzen zijn overigens vrij fors: titanium € 17.500, goud € 48.700 en keramiek € 19.600.

Voor meer informatie, zie hublot.com/nl

Hublot Big Bang Integral Titanium

 

Tags : HublotHublot Big Bang IntegralHublot IntegralMHUB1710
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.