close
News

Jaeger-LeCoultre: de viering van 185 jaar grootsheid

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Tourbillon Duoface
Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Tourbillon Duoface

Er is nog nooit een 185-jarige in zo’n goede vorm geweest als Jaeger-LeCoultre. Het merk heeft zijn strepen al tien keer verdiend en zelfs onder zijn concurrenten wordt zijn naam met respect gesproken. Als je Jaeger-LeCoultre zegt, dwalen de gedachten van veel horlogekenners onmiddellijk af naar de Reverso. De omkeerbare behuizing heeft de tand des tijds doorstaan, evenals het merk zelf, en geen wonder dat ze hun jubileum vieren met een heel speciaal model van de Reverso!

Jaeger-LeCoultre

De Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Tourbillon Duoface maakt optimaal gebruik van die Reverso-koffer, omdat deze niet alleen de tijd aan beide kanten laat zien, maar ook de vliegende tourbillon. Met dit horloge toont Jaeger-LeCoultre niet alleen zijn aanzienlijke technische expertise, maar matcht het ook met zijn ontwerpvaardigheden. Het resultaat is een adembenemend mooi horloge.

Aan de ene kant koos Jaeger-LeCoultre voor een prachtige blauwe sunburst wijzerplaat in klassieke Reverso-stijl. Een uitsnede laat je de prachtige vliegende tourbillon zien. Aan de andere kant koos het merk voor een meer technische aanpak. Hier bedekt een bescheiden witte wijzerplaat slechts een deel van het uurwerk, waardoor het een meer technische uitstraling krijgt, die Jaeger-LeCoultre versterkte door de vorm van de tourbillonbrug. Beide kanten gecombineerd zorgen voor een zeer verleidelijk horloge, en een goede manier voor Jaeger-LeCoultre om zijn 185e verjaardag te vieren!

Voor meer informatie, zie jaeger-lecoultre.com

Tags : Jaeger-LeCoultre
0024 Editorial Team

The author 0024 Editorial Team

When we started publishing our first high-end watch magazine in 1999, we had only one intention: increasing the popularity of high-quality mechanical watches. Now, many years later, this has not changed at all. In 2017 we have reinvented ourselves to serve our readers in a different and better way. Starting in 2017, the new 0024 is again better equipped to interact with the changing world of high-end watches. The new 0024 HORLOGES magazine (written in Dutch) will be at least a 200 pager: that’s twice the volume of our magazine in the old days.