close

News

News

De highlights van SIHH 2019

We zijn pas een uurtje terug van de Salon International de la Haute Horlogerie Genève, beter bekend als de SIHH. Maar hier is hij al, de video waarin we onze blik op de highlight van deze beurs bespreken. We bespreken o.a. Vacheron Constantin, Audemars Piguet, Richard Mille, Ulysse Nardin, Roger Dubuis en Cartier.
read more
Bovet Tourbillon Amadéo Fleurier Virtuoso IX
News

Genève 2019: dag 4 LUXE IS VAN IEDEREEN… DIE HET KAN BETALEN

Dit jaar is de SIHH een dag korter dan vorig jaar en dat betekent dat de laatste persdag gelijk is met de publieksdag. Dit geeft ook niet-uitverkorenen een kans om gewoon een kaartje te kopen en zich zo toegang te verschaffen tot een magische wereld van mechanische luxe. Geweldig voor zowel Jan met de Pet als Jan met de Jaguar, maar voor ons als journalisten toch iets minder.
read more
RJ Watches Arraw 6919
News

Genève 2019: dag 2 VAN PURE ELEGANTIE NAAR BRANDENDE PASSIE

Social media heeft het werkveld van ons horlogejournalisten behoorlijk veranderd. Nu zijn we vaak voor we een afspraak hebben al op de hoogte van alle nieuwe modellen die een merk lanceert. Dit haalt wat van de spanning weg, maar biedt ook ruimte om gelijk de diepte in te gaan bij een presentatie. Het maakt de SIHH dan ook tot een zeer waardevolle beurs, mits je natuurlijk het geluk hebt dat je er ook voor uitgenodigd bent.
read more
Ball Watch Engineer II Skindiver Heritage
News

Ball Brings Light In Underwater Darkness

With the new Engineer II Skindiver Heritage Ball Watches provides divers with an essential function under water: to see their elapsed diving time. While diving computers have mostly taken over that task, many divers like a watch as a backup. Especially when you dive deep, or at night, the Super-LumiNova doesn't quite cut it, but the micro gas tubes provide you with the ability to check the time.
read more